ارتباط برقرار نکردن با دیگران

با سلام

من نزدیک به دو سال هست که اصلا نمیتونم ارتباط چشمی با کسی برقرار کنم فرق نمیکنه مخاطب زن باشه یا مرد.

و اگر هنگام صحبت کردن با شخصی، شخص دیگری کنارمون باشه نمیتونم نگاه و حواسم را کنترل کنم به شخصی که صحبت میکنه، حتی طرف مقابلم متوجه این حالتم میشه.به همین دلیل ترجیح میدم همیشه خونه باشم و توی جمع رفتن و حتی یه خرید معمولی برام عذاب آوره. حتی با نزدیکام هم راحت نیستم.

خیلی تلاش میکنم ذهنم را کنترل کنم ولی نمیتونم انگار رو ذهنم کنترل ندارم.البته چند سالی با اضطراب و استرس شدید زندگی کردم و دو سه سالی هست که سعی میکنم ریلکس باشم و استرس به خودم راه نمیدم، ولی انگار ذهنم این حالت کاملا ریلکس بودن را نمیپذیره نمیدونم این اختلال چه اسمی میتونه داشته باشه. فقط این قضیه خیلی خیلی عذابم میده چون تا پیش ازاین فوق العاده اجتماعی بودم..یعنی قابل درمان هست و به چه شکل؟ لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم به نظر میرسه اضطراب در شما وجود داشته و الان به این شکل خودش رو داره نشون میده
 از یک متخصص کمک بگیرید تا راحتتر بتونید این دوران رو سپری کنید
باید بررسی شود علت  و ریشه این موضوع .نوع باورها و نگاه شما به مسایل. هیجانات و...
قابل درمان هست اما پیش یک متخصص