درود به شما

پسرم ١٧ روزشه. شير خشک گيگوز ميخوره. گاهی هر ساعت ٣٠ سی سی گاهی دو الی سه ساعت ٦٠ سی سی. مشكلی كه هست اينه كه موقع شير خوردن خيلی زور ميزنه و خيلی باد داره. بهش قطره كوليک ای زد و پديلاكت ميدم صبح ها و شبها. اما باز اين مشكل رو داره. و شكمش روزی. يكبار كار ميكنه كه موقع دفع هم انقدر جيغ ميزنه و گريه ميكنه كه گاهی منم باهاش گريه ام ميگيره. علتش چيه؟ از دكتر كه پرسيدم گفت چون روده هاش هنوز تكامل نيافتن. آيا واقعا همينطوره؟ خيلی نگرانم.

اطلاعات تکمیلی

سن ٣١ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
بهتر است در وضعیت نیمه نشسته شیر بدهید و سرشیشه مناسب باشد که هنگام بلعیدن شیر، هوا را نبلعد. بعد از شیرخوردن آروغ را بگیرید و بلافاصله هم نخوابانید. دارو هم با نظر پزشک استفاده شود.