سلام. دخترم متولد 7شهریور 94 امسال باید بره پیش دبستانی پیش 2.چون دخترم از نظر جسمی ضعیف و کوچکه دوست ندارم امسال بره.از نظر آموزش پرورش مشکلی نداره اگه یه سال دیرتر بره .مثلا بجای رفتن سال دیکه به کلاس اول دوسال دیگه بره. یه سال دیرتر فرستادن مشکلی پیش میاره؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. تا 9 سالگی که می تواند وارد کلاس اول ابتدایی برود. ولی حتما در اولین فرصت سنجش آموزش و پرورش را انجام دهید. یعنی با توجه به سنش حتما تا شهریور 1400 سنجش آموزش و پرورش برود. در خصوص مشورت برای دیر فرستادن به مدرسه با کارشناسان مستقر در سنجش مشورت کنید. از پزشک کودکان هم در این خصوص مشورت بگیرید.