حساسیت زیاد بر همسر

سلام. من یه خانم ۱۸ ساله ام یه پسر ۲ ماهه دارم ، از اول ازدواج خیلی روی ایشون حساس بودم به طوریکه حتی اگه نگاهش تو خیابون به یه خانوم می افتاد ناراحت میشدم و اعصاب خوردی درست میکردم به تازگی ایشون گوشی هوشمند خریدن و من متوجه شدم که فیلم مستهجن نگاه میکنن قبلا هم با گوشی من گاهی اوقات نگاه میکردند و من خیلی ناراحت میشدم اما ایشون واقعا مرد زحمتکش و باحیایی هستند بسیار صداقت دارن و حتی من یکبار به روشون اوردم انگار نکردند و گفتند که از روی کنجکاوی نگاه میکنن یکی دوبار هم با هم نگاه کردیم ولی ایشون وقتی تنهان نگاه میکنن تا حالا که روی رفتار و گفتار ایشون تاثیری نداشته یعنی مثل قبل خوب هستند و بهم محبت دارن همچنان باحیا هستند و زحمتکش میخواستم بدونم آیا من زیاد از حد ناراحتی نشان میدهم یا در اکثر مردان طبیعی هست ،چون گاهی اوقات احساس میکنم نجس هستند و از ایشان تنفر پیدا میکنم،وضعیت رابطه جنسی هم خوب است در هفته حداقل روزی یکبار را رابطه داریم من هم گرم هستم ،امکانش هست حین رابطه ذهنشان من را با خانوم های مقایسه کنند،اگر طبیعی نیست چیکار کنم دیگه نگاه نکنند،من حتی دوست ندارم عکس یه خانوم کم لباس را ببینند.میترسم به رویشان بیاورم بدتر زندگیم خراب شود ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
به نظر ميرسه اين حساسيت شما زياد از حد هست ريشه اين نگراني كجاست ترس چه چيزي را داريد
عزيزم نميتونيد هميشه ايشون را محدود كرد يا چشم هاشون را بست كه افراد را نبينند هزاران نفر با هزاران پوشش در اطراف ما هستند نميتوان كه تارك دنيا شد به نظر ميرسه شما كمي لازمه روي اعتماد به نفس خود كار كنيد و رابطه خود را نزديك تر كنيد نه كه با اين افكار خود را از همسرتون دور كنيد و يا با حساسيت مدام ايشون را متوجه كنيد كه حس كنند نقطه ضعف شماست .عزيزم ما ديدن فيلم را تاييد نميكنيم اما اينكه بخواهيد كنجكاوي يا هر دليل را اينگونه نام گذاري كنيد و فرد را نجس خطاب كنيد درست نيست .شما راجب ان صحبت كرديد دليل را شنيديد پس بهتره انقدر حساس نشويد راجب همه اين حس هاي ازار دهنده باهمسرتون صحبت كنيد.