سلام پسرم نزدیک دوسالشه و راهی که بتونم اونو از شیر بگیرم ندارم خیلی زیاد به من وابسته هست حتی تلخک هم خریدم که مزه تلخی رو حس کنه و دیگه نخوره اما بازم شیرمیخوره و اصلا عادت به روی پا خوابیدن واین چیزا نداره و هیچ جوره نمیتونم بدون شیر دادن خوابش کنم الان چیکار کنم به نظرتون؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
اصولا بهترین روش از شیر گرفتن، قطع تدریجی شیردهی است. یعنی هر بار شیر دادن را به تاخیر بیندازید و فاصله بین شیردهی ها زیاد کنید و گرسنگی کودک را با غذا برطرف کنید. شیر پاستوریزه با فنجان بدهید. لباس های پوشیده تر بپوشید و وقتی تقاضای شیر دارد با بازی کودک را سرگرم کنید.