عفونت واژن من چرا بر میگرده؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 210 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام من هلند زتدگی میکنم الان یکسال میشه عفونت واژن دارم هی خوب میشه دوباره برمیگرده دیگه کلافه شدم دوشبه سیر میزارم شب اول اصلا سوزش و خارش نداشت شب دوم از شدت خارش و سوزش بیشتر از چند دقیقه نتونستم تحمل کنم راهکار بهم بفرمایید از داروهای شیمیایی خسته شدم چه ویتامینی بخورم یا چه کار کنم هی عفونت نگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل مربی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درود ، لطفا دیگر اینکار را نکنید، سیر میتواند مخاط واژن شما را از بین ببرد و برایتان بسیار دردناک خواهد بود, بهتر است از نزدیک معاینه و درمان شوید نوع عفونت در درمان مهم است، قرص واژینال کلوتریمازول شبی دو عدد و کرم موضعی کلوتریمازول به همراه کرم موضعی دکسپانتنول دو بار در روز , اگر پیدا کنید نشستن در لگن آب ولرم و جوشانده بابونه
مصرف مناسب میوه و سبزی و ماست کاهش مصرف شیرینی جات، کاهش استرس، لباس زیر نخی ، خشک کردن ناحیه تناسلی، بیش ازین امکان یاری به شما نازنین نیست باید از نزدیک ویزیت و اگر نیاز باشد مطابق با مشکلتان درمان نگهدارنده طولانی مدت بگیرید

تجربه شما

منم این مشکل رو دارم وقتی دارو استفاده می کنم خوب میشم بعد یه مدت دوباره برمی گرده باعث میشه صورتمم جوش بزنه