غذای کمکی نوزاد 8 ماهه

سلام وقت بخیر

نوزاد دختر سه ماه و ۸ روزه ای دارم که با وزن ۳۴۰۰ متولد شد در حال حاضر ۵۷۰۰ هست به دلیل رفلاکس و آلرژی دارو میخوره و خودم هم رژیم سختی دارم چون به خیلی از موادغذایی واکنش نشون میده و فقط شیر خودمو میخوره به من گفتن پایان این ماه میتونم غذای کمکی رو شروع کنم با توجه به آلرژی که داره چه مواد غذایی رو میتونم بدم.

ممنون از توجهتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، در صورت وجود آلرژی غذایی بهتر است تا پایان پنج ماهگی برای شروع غذای کمکی صبرکنید و با توجه به سابقه آلرژی غذایی برای دریافت رژیم درست بصورت حضوری به متخصص کودکان مراجعه کنید.