سلام. من و شوهرم چند سال همو میخواستیم و برای رسیدن به هم جنگیدیم و به عشق همدیگه خودمونو بالا کشیدیم که خانواده هامون قبول کنن همه محبتی بهم میکنه و از جون و دل برام مایه میزاره هر چی بخوام برام فراهم میکنه حتی اگه خواسته ها خودش فراهم نشه...من ظاهر خوبی دارم و به خودم میرسم شوهرم هم همیشه تحسین میکنه ظاهرم رو اما خیلی بی حجاب نیستم اما چند وقته احساس میکنم شوهرم و همسره یکی از اقوام شوهرم که خیلی لباسای باز و زننده میپوشن روی هم حساس شدن و ازشون نگاه های زیره زیره دیدم حتی شوهرم چند بار از من در مورد اون خانم سوال کرد و وقتی میبینیمشون هی در مورد اون خانم حرف میزنه واقعا اعصابم به هم ریخته دارم عذاب میکشم از این موضوع اون خانم و همسرش هم اصلا با من گرم نمیگیرن اما با شوهرم خیلی گرم میگیرن و شوهرم حتی چند بار تو عصبانیت ظاهر اون خانم رو به روی من آورده و هر وقت حرف خشگلی میشه سریع اسم اون خانم رو میاره با اینکه میدونه من روی اون خانم حساس هستم...چی کار کنم دارم نابود میشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل معلم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز
دو نکته را در مورد مسیله ای که مطرح کردید پیشنهاد می کنم:
اول این که مطمین شوید که آیا فرد کنترل گری در رابطه تان هستید ، منظور در مورد حساسیت راجع به این خانم نیست، در همه ی امور و آیا وضعیت به صورتی است که بیشتر خواست شما در خانه انجام می شود و کمتر ، همسرتان؟
اگر چنین است بدانید که به احتمال زیاد از این قسمت، رابطه ی شما آسیب دیده و این مطلب خشم انباشته شده و نارضایتی در طولانی مدت در همسرتان ایجاد می کند که حتی اگر به روی شما نیاورد، از رضایتمندی و راحتی ایشان با شما کم می کند.
نکته ی دوم این که به وضوح در مورد این خانم به همسرتان توضیح دهید، و  به جای این که بگویید تو به او منظور داری یا ازش خوشت میاد بهتر است بگویید که من حس مثبتی راجع به رفتارهای این خانم ندارم حتی اگر واقعاً منظوری هم نداشته باشد و دوست ندارم بابت موضوع به این بی اهمیتی آرامش زندگی مان آسیبی ببیند و یا ما با هم درگیر شویم.
آرزوی موفقیت برایتان دارم.