قمار باز بودن شوهر و حمایت خانواده اش

سلام. شوهرم مردخیلی خوبی بود وضع مالیش هم خوب بود ولی الان یک سال و شش ماهه داره قمار میکنه همه چیمونه از دست داده همه جوری حرفشو گوش دادم گفت دیگه نمیرم حرفم میزدم کتکم میزد مامانم اینا هر چه قدر دوستانه باهاش حرف زدن ولی فایده نداشت خودشم یه ساله بیکاره چند روز پیش دوباره رفت تنهام گذاشت به مدت سه روز خونمونم شهر دیگست وقتی اومد بازم باهاش حرف زدم خفم کرد منم به مامانم زنگ زدم بیاد دنبالم داداشامم پیشش بودن شنیدن باهاش اومدن درگیری شد کار به کتک کاری کشید خودمم خونه مامانم الان داداش اوم دیکم گلگی کرد آخه با داداشم رفیق فابریک بودن الان میدونم که بازم میان دنبالم نمیدونم اومدن بازم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
عزیز دلم با برگشتن تو چی تغییر می کنه؟
همسرت نیاز به درمان داره و تا وقتی که این رفتارها ادامه پیدا می کنه مشکل تو سرجاش باقی میمونه
به هر حال همسرت رو تشویق کن به یک درمانگر مراجعه کنه تا بتونه دست از این عادات برداره