سلام درمورد بیش فعالی سوال دارم

دختر من هشت سال و نیمه هست. بیش فعال هست من هیچوقت دارو بهش ندادم. ولی الان دیگه خسته شدم از اینکه خیلی حواس پرت و شلوغه. دسترسی به دکتر ندارم. داروی ریتالین رو با چه دوزی شروع کنم بهش بدم:؟ ممنونم از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود، روزگاری خوش براتون آرزومندم
تشخیص بیش فعالی و تجویز دارو باید کاملا زیر نظر پزشک باشه چون اگر به هر دلیلی تشخیص شما برای بیش فعالی اشتباه باشه ممکنه مصرف دارو به فرزند شما لطمه بزنه، همچنین تعیین دوز دارو هم با پزشک هست چون باید شدت علائم مشخص بشه والبته شرایط جسمانی کودک هم بررسی بشه
پس لطفا خود تجویزی نکنید و به روانپزشک مراجعه کنید
موفق باشید