ورزش در ماه رمضان

سلام وقت بخیر به نظرتون ورزش در ماه رمضان چه زمانی باشه که بتونم لاغر بشم؟اگر دو ساعت بعد افطار باشه یعنی شب خوبه؟شب ورزش کردن خانوما رو چاق نمیکنه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام دوست عزیز
۳ زمان برای ورزش کردن در ماه رمضون وجود داره که هرکدوم معایب و فواید خودشو داره. صبح بعد از بیدار شدن، کمی قبل افطار و بعد از افطار. ولی به نظر میرسه بهترین گزینه ورزش کردن بعد از افطار باشه با رعایت دو نکته : ورزش بیشتر هوازی باشه مثل پیاده روی و افطاری حتما سبک مصرف کنید.