ترس از مسئولیت کودک

سلام و خسته نباشید
من ٣٧ ساله هستم ده ساله ازدواج کردم

در شرف زایمان هستم

همیشه از پذیرش مسئولیت یک فرزند می ترسیدم و سالها در مقابل فرزند دار شدن مقاومت کردم ولی همسرم فوق العاده به بچه علاقه دارن. و به نظرش طبیعی ترین چیز در زندگی این بود که ما باید بچه داشته باشیم البته ایشون شغل سختی دارند و بیش از نصف سال در مأموریت هستند و اصلا براشون غیر عادی و مهم نیست که بیشتر سال من باید تنها باشم

یکبار سال ٩۶ سقط داشتم

و بعد دیگه طبیعی باردار نشدم و الان با جراحی باردار شدم

ولی هرگز اشتیاق وافر پیدا نکردم و همیشه ترس و استرس و بی میلی با من بود

و هر روز که به زایمانم نزدیکتر میشه ترس و افسردگی من بیشتر میشه و بیشتر دلم میخواد فرار کنم یا حتی برم تو اغما و نباشم ببینم بچه داری چطوریه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر تحت فشار هستيد اين ترس ها تا حدودي طبيعي است بخصوص كه شما يك بار تجربه از دست دادن فرزند داشتيد .
قطعا اين حجم نگراني و استرس جلوي هر احساس ذوق و لذتي را گرفته
داشتن نگراني از پرورش يك نوزاد طبيعي هست اما وقتي از اينده خبر نداريم بايد خود را كنترل كنيم
شما به دليل بارداري روحيه حساس تري داريد اما اونچه الان مهمه دوري از هر فكر و استرس است
اينكه همسرتون مدت طولاني سفر هستن را ميتوان مديريت كرد ميتونيد از همراهي مثل پرستار يا خانواده ها كمك بگيريد .