شربت رانتیدین نوزاد ۵ ماهه

سلام . چند مدته شربت رانتیدین به خاطر سرطان زا بودن مورد بررسی قرار گرفته و خیلی ها این شربت رو منع کردن .... من به خاطر ریفلاکس نوزادم بهش هر ۱۲ ساعت ۱.۵ سی سی میدادم و حالش رو خوب میکرد و بالا نمی اورد ولی میگن سرطان زا هست . الان باید این شربت رو باز بدم یا جایگزین داره ؟ دکتر اطفالش تا ۱ماه دیگه هم نمیاد .... لطفا درباره رانتیدین شفاف سازی کنید تو نی نی سایت .... خوبه یا بد ؟ ما باید جایگزینش رو بدیم به نوزادمون؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، شربت رانیتیدین باید قطع شود و داروی جایگزین با مراجعه حضوری به متخصص اطفال یا مشاوره تلفنی تجویز شود.