سلام من ماه قبل اقدام کردم به بارداری و باید ۲۳ فروردین پریود میشدم ولی ۲۷ پریود شدم ولی فقط یک روز و نیم خونریزی داشتم و دیگه تموم شد شبا قرص فولیک اسید میخورم و صبح ها همش دل ضعف شدید دارم با خیلی باد گلو دارم شکمم خیلی سفت شده. دیروز بی بی چک زدم منفی بود .تست وایتکس انجام دادم مثبت بود حالا نمیدونم چرا اینجوری شدم و پریودم چرا این مدلی بود این دفعه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  اگر طول دوره پریود شما در ماه آینده  کمتر از ۳ روز بود  علت آن می تواند مشکلات هورمونی باشد آن وقت باید پیگیری نمایید  موفق باشید