سلام خسته نباشید من 20سالمه و از ۱۴ سالگی که پریود شدم، پریود هام نامنظم بود یا دو یا سه ماه تاریخ پریودم یکی بود یا حدودا نزدیک هم بود اما بقیش متفاوت بود سه سال پیش سونوگرافی دادم مشکلی نبود و دکتر گفت تا سن ۱۹ سالگی اشکالی نداره اما الان واقعا خودم خسته شدم از این وضعیت و الان که ازدواج کردم بهمن ماه ۲۴ ام پریود شدم و اسفند ۲۶ ام اما تا ۳۰ ام به صورت لکه بینی بود و کم بعده ۳۰ ام تا هفت روز بصورت عادی بود و الان هم که برای ماه فروردین رو پریود نشدم و چندروزه که ترشح های بی رنگه زیادی دارم و زیر دلم وسمت چپ و راسته زیردلم درد میگیره یکم اشتهام بیشتر شده و یه کوچولو چاق شدم و این ماه انگار شکمم رو خیلی حس میکنم با اینکه جلوگیری میکردیم و مواظب بودیم یعنی احتمالش هست که باردار باشم؟ و دلیله این بی نظمی ها چی میتونه باشه؟ تا چندماه دیگه برای بارداری هم میخوام اقدام کنم اول باید منظم بشه بعد اقدام کرد؟دکتر بهم قرص ال دی رو برای منظم شدن پیشنهاد کرد که یکماه استفاده کنم خطری نداره؟چون میخوام اگر خدا خواست جنسیت جنین پسر باشه ممنون از شما🌺

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر این ماه  قصد بارداری ندارید می توانید از قرص ال دی استفاده کنید موفق باشید.