ترس دخترم در سن بلوغ

سلام دخترم ۱۱ ساله اش جدیدا میگه میترسم فرازمینی ها یه موقع نیان من و ببرن و شبها تا صبح با چراغ روشن بیدار میمونه و صبحها خوابش میبره من چند روزی گذاشتم به همین منوال باشه ولی یه شب دیگه چراغ و خاموش کردم و گفتم باید بخوابه خیلی گریه کرد ولی خوابید این از نزدیک شدن به سن بلوغ یا مشگل دیگه ای هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۶ وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
در این سن مفاهیم انتزاعی در وجود فرد شکل می گیرد. این ترس ها از مفاهیم انتزاعی کاملا طبیعی هستند. شما بهتر است با دخترتان همدلی کنید و از او بخواهید که چکاری انجام دهید که ترسش کم شود. اما اگر دیدید که ترس او زیاد شده بهتر است از یک روانشناس کمک بگیرید.
موفق باشید.