افسردگی و احساس گناه بعد از مردن جنین

سلام من حدود ۴۰ روز پیش جنین در شکمم مرد .در ۲۲ هفتگی.واین موضوع خیلی برام ناراحت کننده هست و احساس عذاب وجدان می کنم.فکر می کنم نتونستم قدر نعمت خدا رو بدونم و با شک خودمون اونو کشتیم.وقتی به شوهرم میگم میگه قسمتش این بود.ولی برای من پذیرشش سخته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم بفهمم چقدر براتون سخته و حق داريد ناراحت باشيد شما مدتهايي با ان جنين در ارتباط بوديد و ان را حس كرديد و برايش رويا پردازي كرديد از دست دادن دردناك است و طبيعي است كه ناراحت باشيد اما عزيزم لازم به عذاب وجدان نيست چون شما تمام تلاش خود را كرده ايد اما گاهي چيزهايي به صلاح نيست و ما از ان خبر نداريم
زمان لازمه كه دوران سوگ را سپري كنيد هنوز مدت كمي گذشته و براي پذيرش زود است خودتون را سرگرم كنيد سعي كنيد افكار منفي را از خود دور كنيد و در صورت ضرورت حتما جلسات مشاوره فردي داشته باشيد .