تکرر ادرار و سوزش در دوران شیردهی

بچه دوماهه دارم که شیر میدم. دکتر به علت بدن درد و تب ۳۸ و سوزش و درد هنگام ادرار و تکرر ادرار

 برای من سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ساعت و کرم واژینال میکونازول روزی ۱دفعه و قرص سرماخوردگی هر ۸ساعت تجویز کرده

هم می خواستم بدونم برای شیردهی و بچه مشکلی نداره؟ و هم اینکه بعد یک روز احساس نمی کنم بهتر شده باشم و خیلی بی حال هستم. اما تکرر و سوزشم بهتر شده. لطفا راهنمایی بفرمایید و علت را بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در بارداری و شیردهی نباید سیپرو استفاده شود . این دارو راقطع کنید و هر 12 ساعت یک قرص سفیکسیم 200 بخورید تا 10 روز .

مایعات زیادی بخورید و ادارتان را نگه ندارید و مرتب تخلیه کنید .اگر علایم برطرف نشد حتما مراجعه کنید .