ممکنه باردار باشم؟

سلام خسته نباشید

من رابطه  مقعدی با پشگیری کاندوم داشتم

و ماهای پیش پیشگیری طبیعی به خاطر طبیعی بودن پیشگیری و استرسی که داشتم ازمایش بتا دادم وبتای خونم از ۱۰ چهارو نیم بود  و ازمایش منفی بود میخواستم بدونم رنج های ازمایشگاهی فرق دارن باهم ؟ ممکنه جای دیگه ازمایش بدم و رنج اونجا ۵ باشه و بتای خونم ۱ بشه ؟

میدونم رابطه ی مقعدی بارداری نداره اما ممکنه به خاطر اینکه ۶ روز بعد از اخرین رابطم ازمایش دادم و ازمایش زود بوده باردار باشم ؟ تو اکثر سایت ها نوشته بودن که بتای زیر ۵ منفیه و من به خاطر نزدیک بودن ۴ونیم به ۵ نگرانم اما تو برگه ازمایش زده بود چون زیر ده منفیه

و اینکه با وجود بارداری میشه پریود شد؟؟؟

هرماه با پریود شدن مثله همیشه و همون اندازه و ۷ روز احتمال بارداری از بین میره ؟

یه سری از خانوما گفته بودن تو بارداریاشون پریود میشدن و این باعث شده دیر بفهمن بازدارن من خیلی استرس گرفتم

لطفا جواب بدین خیلی نگرانم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل ... وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
شما سه بار اين سوال رو پرسيديد و هر بار اعلام كردم احتمال بارداري نداريد.
جواب بتاي شما بنا به ريت آزمايشگاه منفي است.
وقوع پريود نشانه عدم بارداريست.