سلام. در حال اقدام ب بارداری هستم و بخاطر تنبلی تخمدان متفورمین مصرف میکنم روزی دوتا. ولی حالت تهوع میگیرم. میخاستم بپرسم میتونم روزه بگیرم یا نه؟ بعضیا میگن حالت بد میشه نگیر. نمیدونم چه کار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله  می توانید روزه بگیرید به جای این قرص که عوارض زیادی دارد بهتر است از داروهای تحریک تخمک گذاری استفاده شود تا زودتر نتیجه بگیرید این طور نیست که حتما باید این دارو مصرف  شود داروهای بهتر از این و کم عارضه تر وجود دارد موفق باشید.