سلام. من30 سالمه. متاهل. از زمانی ک یادمه من دچار ترشحات سفید پنیری بودم. گاهی هم بی رنگ و خیلی شفاف. ولی هیچ گونه خارش. سوزش. ووو ندارم. گاهی وقتا هم این مایع بی رنگ اینقدر زیاده ک احساس میکنم خودمو خیس کردم. دکتر رفتم تست گرفتن گفتن قارچه. اما داروهاشون فایده نداشت. ی پماد برای داخل. به شدت زیاد کمر درد دارم.  خواهش میکنم یک راهکار بهم بدید. همسرم به شدت عصبی و ناراضیه از این حجم ترشح😔😐

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

قرص فلوکونازول ۱۵۰ هر ۷۲ ساعت (کلا سه کپسول)
پماد واژینال لکورکس هر شب یک اپلیکاتور به مدت ۷شب در این یکهفته نزدیکی مطلقا ممنوع
لباس زیر همیشه خشک بدون ذره ای رطوبت و کاملا نخی
کپسول لاکتوفم بعد از یک هفته درمان شروع کنید روزی یک کپسول به مدت یکماه
هر دو بهداشت ناحیه تناسلی رو کاملا رعایت کنید