چند روزه پیش بدنم یه بویه بد میداد ک ترشح هم داشتم ولی الان خارش دارم شدیید موقع ادرار هم سوزش میگیرم یا وقتی میرم حموم. چه کار میتونم بکنم همه جا هم بسته اس دکتر نمیتونم برم الان هفته ۲۲ بارداری ام

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
در عفونتها بایستی معاینه انجام گیرد و با توجه به شرح حال کامل شما و معاینه درمان مناسبی تجویز شود.  به متخصص زنان یا مطبهای مامایی مراجعه نمایید.
درصورت عدم درمان این عفونت منجربه تشدید عفونت و بستری شدن شما میگردد