با عرض سلام و خدا قوت خدمت شما. پسر یک سال و چهار ماهه ای داریم که تقریبا یک هفته ای میشه از خوردن شیر مادرش خودداری میکنه. اصلا زمانی که مادرش میخواد بهش شیر بده فرار میکنه. حتی در زمان خواب چه روز و حتی نیمه شب وقتی مادرش میخواد بهش شیر بده، خودش رو میندازه اونطرف. تو این یه هفته هر کاری کردیم نخورده. تو اینترنت تحقیق کردیم نوشته بود شاید به خاطر بوی مادر ، عطری که زده یا مزه شیر باشه. روی همین این موارد کار کردیم باز هم فرار میکنه. توضیح اینکه بچه از همون اول تا الان شیر خشک میخوره. ما میترسیم شیر مادرش خشک بشه.

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت مرد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
گاهی مقطعی است و مجدد کودک شیرخوردن را ادامه می دهد. دلایلی مثل بیماری مثلا برفک دهان و یا گوش درد می تواند مانع شیر خوردن شود. ممکن است کودک نوک پستان را گاز گرفته و واکنش مادر کودک را ترسانده باشد. مواردی که اشاره کردید مثل عطر و... هم تاثیرگذارند.  می توانید در این زمان شیر را بدوشید و با فنجان یا شیشه بدهید.