تمکین همسر و غسل جنابت

سلام. خواستم راجع به قضا شدن نمازها و تمکین شوهر بپرسم.

شوهرم میل جنسیش زیاده و هرروز یا گاها روزی ۲بار نیاز داره که...

یه بچه کوچیکم داریم،از وقتی بچه دار شدیم معمولا نمازهام قضا میشه چون واقعا فرصت نمیکنم برم دوش بگیرم هرروز. خیلی عصبی شدم بخاطر این مساله،میدونمم اگه شوهرمو گاها پس بزنم آفت دیگه ای داره و جایز نیست. بخاطر قضا شدن نمازهام موقع نزدیکی حس بدی دارم. همسرمم معمولا حوصله گرفتن بچه رو نداره تا من برم غسل کنم و خانواده هامون هم شهرستان هستن و هیچ کمکی ندارم، تازه وقتی اونجا هم میریم نمازهام قضا میشه چون خجالت میکشیم هرروز خونه مامانم یا مادرشوهرم دوش بگیریم.

واقعا چه کاری درسته الان؟ اشکال نداره تیمم کنم؟ خیلی ذهنم آشفته شده. لطفا زودتر راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
در هرحال باید تمکین کنید. تا جایی که امکان دارد غسل کنید. هروقت غسل برایتان ممکن نبود، تیمم کنید.
البته خجالت و شرم و حیا دلیل موجهی نیست. در این موارد باید خجالت را کنار بگذارید.
اما در موارد دیگر، وقتی برایتان ممکن نیست غسل کنید، اشکال ندارد تیمم کنید.
حس بدی نداشته باشید. با خیال راحت کارتان را انجام دهید.‌ هروقت نتوانستید غسل کنید، نگذارید نمازتان قضا شود. تیمم کنید. تیمم برای همین است دیگر. برای جایی است که انسان یا فرصت ندارد یا به دلایل دیگر، نمی‌تواند غسل کند یا وضو بگیرد‌.
موفق باشید.