سلام تورو خدا میشه کمکم کنید من خیلی روحیم حساسه پنج ماهیه ازدواج کردم خیلی استرس میگیریم از خانواده شوهرم از خواهرشوهرم حتی اسمشم عذابم میده جوری که تمام بدنم یخ میزنه چون خیلی باهام بد کرده به نظرتون چیکار کنم تو یه شهر غریب تنها و بی کس

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
وقتي انقدر رفت امد با خانواده همسرتون و ياد اوري اتفاقات تلخي كه بينتون گذشته باعث ازارتون ميشه رابطه را كمتر كنيد و سعي كنيد زمان هاي كمتري را نزد خانواده همسرتون سپري كنيد عزيزم اينكه شما نگراني و ترس خود را بروز بديد ممكنه باعث سو استفاده بيشتر شود و رفتارهاي بدتري انجام بدهند سعي كنيد ريشه اين حساسيت و زود رنجي را در خودتون با كمك درمانگر پيدا و حل كنيد قطعا اين موضوعات قبل از ازدواج هم براتون رخ داده
خودتون را سرگرم كنيد و بيشتر سعي كنيد با شگردهاي زنانه همسرتون را جذب خودتون كنيد .