تاخیر در بارداری دوم

سلام من ۳۰ ساله هستم و یک دختر ۵ ساله دارم،۶ ماهه برای بارداری دوم اقدام کردیم، این دوره ۱۲ روز قاعدگیم عقب افتاد، اما ترس از خونریزی و استرس اینکه نکنه باردار نباشم باعث شد شب قبل به شدت تپش قلبم بالا بره و دستام بلرزن و ترس شدیدی داشتم، و متاسفانه امروز قاعدگیم شروع شد، ایا استرس باعث عم بارداری شده؟ و میتونستم پرانول مصرف کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام بعيد است اين بار ربطي داشته باشد و مصرف اين دارو در بارداري توصيه نمي شود مكر درموارد لزوم