متفورمین به بارداری کمک میکنه؟

سلام من تنبلی تخمدان دارم و ۲سال اقدامم...چند روز پیش دکتر بهم متفورمین گلوکوفاژ و سیپروترون کامپاند داد و گفت تا سه ماه اقدام نکن چون هورمونات بهم ریختن حالا تو سایت خوندم نوشتن که متفورمین برای تنبلی تخمدانه و باعث حاملگی میشه

سوالم این هست که اگر متفورمین رو به تنهایی بخورم و سیپرو رو قطع کنم امکان داره باردار شم؟متفورمین به تنهایی باعث بارداری میشه یا باید مثل لتروزول و کلومیفن باید براش امپول ازاد سازی بزنم؟اگه بخوام متفورمین رو برای بارداری بخورم باید از روز چندم ماهیانه شروع به خوردن کنم و تا چند روز بخورم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام خیر متفورمین تنظیم کننده اختلالات متابولیکیه
زیر نظر پزشکتون دارو ها عوض بشه سرخود انجام ندید