چه زمانی ال دی بخورم؟

طى نزديكى كه ٤٨ ساعت پيش و دو نزديكى قبليم احتمال وجود تخليه منى در داخل هست و من در هر  دو بلافاصله٢ تا الدى باهم خوردم و در اوليش اورژانسي استفاده كردم حالا دوتا سوال برام پيش اومده كه:

آيا مشكل رفع شده و باردار نميشم؟

آيا خطرى و ضررى نداره مصرف اينجورى قرصهاى ال دى؟

من ديشب بعد از نزديكى يه لخته ازم خارج شد ولى خيلي خيلي كم بود

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٧ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر قصد بارداری ندارید باید یک روش جلوگیری مطمئن انتخاب کنید اگر هم روش جلوگیری طبیعی داشته باشید نیازی به مصرف قرص اورژانسی نبوده قرص ال دی را نیز باید در مجموع ۸ عدد مصرف می کردید اگر مایع منی داخل ریخته شده باشد موفق باشید