مشکل در سیکل عادت ماهانه

سلام،من آخرین رابطم 2 ماه پیش بوده که با رعایت نکات ایمنی و پیشگیری های لازم بوده.

سوال اصلیم اینه من ماه پیش نزدیک به 11 روز پریود شدم، ولی این ماه خبری از پریودی نبود،از تایم پریودیمم گذشته و من بی بی استفاده کردم ولی جواب منفی بود،میشه بهم بگید مشکلی جدی هست یا خیر؟ و اینکه چیکار کنم زود عادت ماهانه بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
آیا قبلا اختلال پریودی داشته اید؟ سابقه رشد موهای زائد، کم کاری تیروئید، چاقی و استرس اخیر را داشته اید؟
با توجه به شرح حالی که بیان نموده اید، شما از قبل اختلال هورمدنی داشته اید و اکنون بیشتر به دلیل رابطه اخیر به آن توجه نموده اید و حساس شده اید.
سوالات را پاسخ بدهید تا بتوانیم پاسخ دقیق تری بدهیم