حاملگی پوچ چه علتی داره؟

سلام من هفته ۱۰بارداری هستم رفتم سونو گفتن ساک بدون جنینه وسن بارداری رو زدن ۷هفته۵روز الان ۴روز خونریزی دارم با درد زیز شکم  البته خیلی زیاد نیست رفتم دکتر یکی گفت تا یک هفته صبر کن خودش دفع میشه یکی هم گفت بستری باید بشین واقعا نمیدونم چیکار کنم توروخدا کمکم کنید واقعا داغونم از لحاظ روحی و بدنی

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
عدم تشکیل نشدن قلب جنین یا توقف رشد جنین دلایل مختلفی میتونه داشته باشه.
در صورتیکه خونریزی دارین صبر کنید ولی اگر خونریزی و درد شدید داشتید به زایشگاه مراجعه کنید