سلام خسته نباشین وقتتون بخیر پزشک من آمپول روگام به خاطر Rh منفی خونم هفته پیش برای من تجویز کرده و گفته تا هفته آینده که هنین هفته باشه وقت دارم که بزنم میخواستم ببینم اشکالی نداره اگر مثلا ۲۸ هفته و ۶ روزم بشه این آمپول و تزریق کنم؟ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درود ، اول آزمایش کومبس غیر مستقیم انجام می دهید و احتمالا برایتان در خواست کردند، روگام بین هفتع۲۸ تا۳۲ تزریق میشود و در صورت مثبت بودن گروه خونی نوزاد یک بار هم نهایت تا ۷۲ ساعت پس از زایمان