ارضا نشدن در رابطه جنسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1965 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام و خسته نباشید.

شرمنده من قبلا طی چند سال خود ارضایی داشتم که ممکنه گاهی سالی یکی دوبار بوده ولی الان چند ماهه که ازدواج کردم از رابطه  با همسرم حس خوشایندی دارم ولی ارضا نه احساس میکنم حتما با دست باید باز ارضا بشم..چیکار کنم که مشکلم حل بشه یا دیگه هیچوقت از طریق رابطه ارضا نمیشم.

ممنون میشم جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، اگر در حین رابطه جنسی با همسر قادرید از راه کلیتوریس ارضا شوید مشکلی نیست و ۷۰درصد خانمها با دخول صرف ارضا نمیشوند.اما اگر در حین رابطه کلا نمی توانید ارضا شوید پس مشکل وجود دارد و نیاز است توسط س.کس تراپیست ارزیابی  و درمان شوید.