با سلام خانمی ۳۳ ساله هستم متاهل با سابقه سقط در مرداد ۹۸ الان  روز ۲۴ پریودی هستم گرفتگی و درد زیر دل بخصوص سمت راست دارم به دکتر یک بار مرا جعه شد گفت کمی عفونت داری دارو مصرف کردم بهتر نشد دوباره مراجعه کردم گفتند کمی عفونت داری و دوباره دارو دادند یک بار از بی بی چک استفاده کردم منفی بود مشکل چیه با این که مشکل تنبلی تخمدان دارم و برای پریودی از قرص دوفاستون استفاده می کنم آیا امکان داره باردار باشم چون مرتب دهانم ترش یا تلخ میشه و گاهی حالت تهوع هم دارم گرفتگی و درد زیر دل خیلی اذیتم میکنه لطفا راهنمایی کنین آیا مشکل خاصی دارم ؟ در ضمن داروهای معده هم مصرف میکنم چون شکم درد دارم گفتند احتمالا سندروم روده تحریک پذیر دارین ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام دل درد شما میتواند بدلیل بزرگ شدن تخمدانها ناشی از کیستهای ریز و تنبلی تخمدان باشد..البته سندرم روده تحریک پذیر و عفونت ادراری هم همین علامت رو میدهد