ضمن سلام و عرض ادب

من خانم ٣۵  ساله هستم سال ٩۴ ازدواج کردم دوسال پیش برای وام مسکن یکم حساب باز کردم در حال حاضر برای دریافت وام اقدام کردم که به من گفتن واجد شرایط نیستم چون قبلاً مسکن مهر گرفتم پیگیر شدم حدود هشت سال قبل یه آقایی مدارک شناسنامه و کارت ملی منو جعلی بردن و ثبت نام مسکن مهر ساخته شده توسط پدرشون رو کردن

اون آقا از قضا همکار برادرم از آب دراومدن من کلی هزینه دفتر اسناد و شهرداری و غیره کردم و دوسال دوام تو بانک بوده الان میگن وام نمیشه بهت تعلق بگیره

این آقا از اسم من بعنوان همسرش هشت سال پیش استفاده کرده

میخواستم اگر ممکنه منو راهنمایی کنید من چیکار کنم از کجا شروع کنم ازش شکایت کنم

خیلی ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
شما می توانید از جنبه حقوقی دعوی حقوقی ابطال اسناد مذکور را با استناد به نظر کارشناس به لحاظ مجعول بودن مطرح و اقامه نمائید و از جنبه کیفری نیز شکایت جعل ، استفاده از سند مجعول و خیانت در امانت را با تقاضای ارجاع امر به کارشناس رسمی ،  مطرح نمائید .
موفق باشید