سلام. من خیلی زود قهر میکنم جوش میارم عصبانی میشم و یه حرفایی میزنم ک هم طرفم ناراحت میشه هم خودم پشیمون میشم ( حرف زشت نه هااا) و زود بغض میکنم و گریه ام میگیره نمی‌دونم چجور رفتار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
شما نیاز دارید که تحمل و صبر کردن را یاد بگیرید.می توانید کارهای لذت بخشتان را یک ربع عقب بیاندازید. مثلا بستنی می خواهید بخورید، بستنی را جلوی خودتان قرار دهید، سرخودتان هم گرم نکنید و یک ربع برای خوردن آن صبر کنید. با این تمرین تحمل و صبر شما بیشتر می شود.
این تمرین را حداقل روزی دوبار انجام دهید. اگر یک ربع برای شما سخت است از زمان های کمتر شروع کنید.
موفق باشید.