حق الناس بر گردن من

سلام خسته نباشید من 4 سال پیش کاری انجام دادم که احساس میکنم حق الناسی شخصی برگردن من هست کارم خیلی بد بوده و کار کوچکی نبوده و غیر مالی بوده در اینترنت خوندم گفته بود باید حلالیت بطلبی به چند دلیل نمیتونم این کارو بکنم اول اینکه اون شخص 100%منو خورد میکنه و دعوا میکنه با منو برخورد خوبی نمیکنه و اگه بطور حضوری هم نگم یعنی با پیام رسان ها بگم شاید زندگیش بهم بخوره در اینترنت خوندم که باید توبه کنم و استغفار و براش دعا کنم میشه بگید راه دیگه اش چیه؟خودم تصمیم گرفتم براش تا روزی که زنده هستم هرروز 3 تا توحید بخونم که زندگیش خوب باشه و منو ببخشه تصمیم خوبیه؟کمکم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
استغفار و توبه را باید انجام دهید. اما اگر چیزی است که می‌شود جبران کنید، جبرانِ مافات کنید. یعنی مثلاً اگر بدیِ او را در جمعی گفته‌اید و آبروی او را برده‌اید، در همان جمع، از ایشان تعریف کنید. خلاصه اگر چیزی است که می‌شود جبران کرد، جبران کنید.
​​​​​​برای ایشان بسیار دعا کنید. همچنین از خداوند برایش آمرزش و رحمت بخواهید.