من سر بچه اولم اصلا نوک سینه نداشتم تا یه سالگی که شیرمو خورد باز نوک سینم به حالت اولیه برگشت دیگه نداشتم الان دو روزه نوک سینه هام بزرگ شده باور نکردنی، من دوماهه عقب انداختم و از آخرین اقدامم 14روز که شده بود بی بی زدم منفی شد، الان بگم از بی بی که زده بودم یه دو هفته ای میگذره، شما میدونین چی شده

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مجدد ازمایش خون بارداری انجام دهید. اگر ترشح از نوک سینه دارید به پزشک مراجعه کنید تا معاینه انجام شود.