آسیب رساندن به خود و حس بد

سلام 20 سالمه مجردم چهارساله اتفاقات مهمی واسم افتاده اولیش اومدن اولین‌ پسری بود که‌ عاشقش شدم و آدم خوبی نبود فقط ازش خیانت ديدم بعدشم مشکلات خانوادگیم خیلی زياد شد در حدی که‌ سه دوبار خودکشی کردم دوبار دیگه ام می‌خواستم رگمو بزنم که‌ بخیه خورد اما زياد نشد دوسال تحت درمان‌ متخصص اعصاب و روان بودم بهم دارو میداد که‌ نزدیک شيش ماهه خانوادم میگن بدتر میشی و نذاشتن درمانمو ادامه‌ بدم اما بازم جوری شدم که‌ افکار خودزنی میاد سراغم خیلی غمگینم از همه‌ چی بدم میاد میخوام برم یه جا خیلی دور که‌ هیچکس نباشه از یه طرف دیگه اون آقا که‌ باهاش بودم بازم خیانت کرد حالم بدتر شد حس میکنم همه‌ جا حتی خونه‌ خودم‌ باهام غریبه شده و به‌ یه دنیا دیگه تعلق دارم اگه میشه راهنمايی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزيزم
اولين تجربه احساسي خيلي با ارزشه و متاسفانه خيانت ديدن اون رابطه خيلي دردناكه ميفهمم چقدر برات سخت بوده حق داري كه ناراحت باشي
خودكشي حلال خوبي براي مشكلات نيست و به نوعي فرار است
اونچه مهمه سلامت جسم و روان شماست و تشخيص دكتر نه ديدخانواده حتما حتما درمانت رو ادامه بده نصف نيمه ول كردن عوارض بدتري داره
اينكه دچار افكار خودزني هستي حتما بايد با درمانگر مطرح بشه وقتي اين افكار در ذهنت شديد شد سعي كن از خانه بيرون بروي يا خود را سرگرم كاري كني حتي ميتوني يك خودكار و برگه برداري و اون را خط خطي كني
عزيزم اين رابطه معيوبه و كسي كه بارها خيانت كرده همراه خوبي نيست ميدونم سخته اما بهتره با منطق پيش بروي و اين رابطه را تمام كني
حتما جلسات مشاوره فردي داشته باش .