سلام.وقتتون بخیر.پسر دو ماهه ای دارم که دهانش برفک زد و از قطره نیستات استفاده کردم با دو بار استفاده تمام برفک از بین رفت.در استفاده بیشتر از قطره نیستات،صدای پسرم گرفت.و دکتر گفت دلیل گرفتگی صدا تاثیر تلخی قطره بر تارهای صوتی است به طوری که با قطع کردن قطره صداش بهتر شد.الان داخل لپ و سقف چند نقطه ی دیگه سفیدی دیده میشه .به جای نیستات از چه دارویی استفاده کنم؟

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، تجویز دارو با مراجعه حضوری به متخصص اطفال امکان پذیر می باشد.