دخالت دیگران در ازدواج من

سلام من بیست و سه سال دانشجوی ترم آخر علوم آزمایشگاهی هستم با یه آقا که هم دانشگاهی من هستن آشنا شدیم بعد گذشت چند ماه ایشون گفتن که باید رسمی تر بشه والبته بگم علاقه ای هم بین ما به وجود اومده رابطه خانوادشون و خودشون کمی مذهبی و حساس هستن.خواستگاری اومدن این آقا از نظر اخلاقی واقعا مورد تایید هستن و آدم پرتلاش و چشم پاکین و روز خواستگاری همه خانواده از ایشون و صداقت کلام و متانت ایشون خوششون اومد تحقیقات لازم انجام شد و از تمام جهات ایشون مورد تایید هستن. اما تنها مشکل اینه یک سال  سربازی دارن و کار هم بعد از سربازی مهیا میشه.از طرفی عمه و عموهام به سر ما هجوم اوردن که نه زوده حیفی کیس بهتر برات پیدا میشه الان خیلی زوده پسر اس و پاس با اینکه اون پسر رو ندیدن..و به شدت مخالف هستن انقدر نمونه های طلاق و بدبختی برای من مثال زدن که کاملا میترسم از ازدواج خانواده پسر اصرار بر نشون و نامزدی دارن واقعا گیج شدم و یجورایی نمیدونم باید چیکارکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
فردي كه قرار است زندگي كند شما هستيد نه ديگران
اگر بخاطر حرف ديگران تمام شود حسرت براي شماست و ان موقع كسي كنارتون نيست
قطعا توجه به اين رفتارها و حرف ها منطقي نيست و اين مثال ها واقعا پوچ است گاهي متاسفانه اين رفتارها از روي محبت و دلسوزي نيست
بهتره توجه نكنيد سعي كنيد بيشتر با هم وقت بگذرانيد و اشنا شويد و حتما جلسات مشاوره پيش از ازدواج داشته باشيد و بعد تصميم بگيريد .