سلام ببخشید یه راهنمایی میخواستم من دخترم دوسالشه خیلی گوشی دوست داره حالا به زور تونستم در طول روز رو کم کنم ولی موقع خواب با گریه و جیغ و داد میگیره تا وقتی که بخواب بره البته با آهنگ...

بنظرتون باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

مادر عزيز سلام
همانطور كه خودتان هم مطمئنا متوجه شديد فرزندتان از شما باج ميگيرد و شما را در تنگنا قرار ميدهد تا به خواسته اش برسد در حاليكه تحقيقات نشان داده اند كه براي كودك بسيار مخرب است و اختلالات يادگيري و ... را در كودك افزايش خواهند داد. در عوض ميتوانيد بازي هاي متناسب با سنش را در طول روز با او انجام دهيد تا تخليه هيجاني هم بشود. و لطفا استفاده خودتان را هم به حداقل برسانيد و براي آرام ساختن او و خوابيدنش بجاي آهنگ گذاشتن سعي كنيد خودتان برايش آوازي كودكانه بخوانيد و نوازشش كنيد تا به خواب  برود و بدون شك زمانبر خواهد بود و صبوري و مداومت شما مطمئنا چاره ساز خواهد بود.