مراقبت از دندان در بارداری

باسلام، برای بارداری دوم میخوام اقدام کنم، جنس دندانهای خانواده ما ارثی آهکی است فرزند اولم هم دندانهای بد، واستخوان بندی خیلی ریز وظریفی دارد میخواستم بدونم دردوران بارداری میشه داروی چیزی مصرف کرد که مقاومت دندان و استخوان بچه قوی بشه باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خوبین روز خوش
بله حتما ،تا میتونید شیر وماست ولبنیات بویژه در ۳ماهه دوم‌میل کنید یعنی کلسیم کافی دریافت کنید ،تخم شربتی هم‌کلسیم‌خیلی خوبی دارد حتما مصرف کنید .ایشالا فرزند تندرست و زیبایی خواهید داشت با دندانهای خوب و زیبا.