سلام دخترم ۸ سالشه از ۳ هفته پیش ریزش شدید مو گرفته ۲ نوع شربت تقویتی هم دادم فایده نداره . بیشتر اوقات خوابیده و درحال تماشا کردن تلویزیون یا گوشیه .بیشتر هم موهای پشت سرش میریزه .الان ۵۰ روز هم هست قرنطینه ایم .آپارتمان .چیکار کنم موهاش نریزه .به شدت ریزش داره .سپاسگزارم .درضمن شامپوش هم ایروکس زدم بهتر نشد

اطلاعات تکمیلی

سن ۸ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

مادر عزیز ممکنه ریزش مو بعلت کم خونی باشه، توصیه میکنم ازمایش خون انجام بدید و تا اون زمان روزی ۵ سی سی شربت زینک بخوره.