سلام خوبید

من تا حالا چنبار ازتون سوال کردم . من کیست آندومتریوز دارم

هر دو تخمدان هم دارن تخمدان چپ 21*46 میلیمتر

و تخمدان راست 16 میلیمتر

آزمایش پاپ اسمیر هم دادم مشکلی نداشتم

و تست

cA125  =2.8

CA19_9  = <3.0

HE4 : 51.47

Roma score  :3.777% LowRisk

هیچ دارویی بجز فولیک اسید و ویتامین E مصرف نکردم

نزدیک پنج ماهه اقدام میکنم واسه بارداری ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم

الان با وجود بیماری کرونا همه جا بسته است

من به خاطر آندو میترسم عود کنه و نتونم بچه دار بشم

میخواستم بدونم میشه قرص لتروزول مصرف کنم شنیدم واسه تحریک تخمدان ها خوبه

یا کلومیفن و یا قرصی بهم پیشنهاد بدید ک مصرف کنم واسه بارداری لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

این داروها رانباید سرخود و بدون نظارت پزشک و سونوگرافی مصرف کرد .

اگر قاعدگی های مرتبی دارید نیاز به این داروها نیست . هفته ای سه بار تماس جنسی داشته باشید و اگر پس از یک سال نداشتن جلوگیری باردار نشدید ، انگاه جهت درمان نازایی مراجعه کنید .اگر هم عجله دارید جهت درخواست ازمایش اسپرم همسر و سایر بررسی های نازایی زودتر مراجعه کنید . برای کسی که قاعدگی های مرتب دارد کلومیفن تاثیری ندارد .