سلام من ۳ ساله که با همسرم ازدواج کردم از اول ازدواجمون همیشه سعی کردم احترام ایشون رو در جمع داشته باشم همیشه اگر در کاری احتیاج به کمک و همکاری بود ازشون پشتیبانی کردم ...ولی همسرم زیاد اهل محبت کلامی و رفتاری نیست اصلا از بغل کردن خوشش نمیاد ..میدونم دوستم داره برام هر کاری میکنه ولی متاسفانه محبت کردن رو بلد نیست

.چیکار کنم که محبت تو زندگیم جاری بشه یه رنگ دیگه ایی بدم به زندگیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
با اين توضيحات محبت در زندگي زناشويي شما هست
تنها نوع بيان و ابراز اون متفاوته و اين تفاوت ها بين خانم ها و اقايون تا حدودي طبيعي است و ناشي از خلق و خو ،ديدگاه  و شيوه بزرگ شدن اونهاست
راجب اين موضوعات ،خواسته هاتون ،نيازهاتون صحبت كنيد رابطه را صميمانه تر كنيد
اگر ايشون در برابر ديگران ابراز محبت براشون سخته در خانه كه تنها هستيد سعي كنن بيشتر عنوان كنن
كتاب ٥زبان عشق ميتونه بهتون كمك كنه اين كتاب بهم ميگه كه چطور نياز هامون را به همسرمون عنوان كنيم .