سلام دختر من ۳ ماهشه از چهلمش متوجه لکه های نارنجی تو پوشکش شدم و این اتفاق فقط شبها میفته یعنی در طول روز هیچ لکه‌ای تو پوشکش نیست ولی وقتی شب میخوابه صبح تو پوشکش لکه نارنجی هست و شبها تو خواب خیلی زور میزنه انگار چیزی داره اذیتش میکنه.شبها خیلی کم ادرار میکنه و گاهی اصلا شب ادرار نمیکنه.میگن احتمال ریفلاکس ادرار هست.بخاطر کرونا نمیتونم ببرم دکتر.میشه شما یکم راهنماییم کنین؟از نگرانی میمیرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

مادر عزیز لکه نارنجی ناشی از کریستال اورات هست که بعلت کم شیر خوردن اتفاق میفته، توصیه میکنم در طول شب چند مرتبه شیردهی رو انجام بدید. لطفا.