با سلام

بارداری اول سنم ۲۸ می باشد در ۱۸ هفتگی بعد از امنیوسنتز گفتن بچه مشکل کورموزمی داره باید سقط کنین سقط شد و شوهرم مشکل ضعف حرکت و شکل اسپرم داشت بعد سه سال با امپولایی که برا شوهرم نوشته بودن طبیعی باردار شدم میخوام ببینم اگه ازمایش ژنتیک انجام بدیم و سالم شد امکانش هست با وجود سالمی زوج دوباره جنین دوم مشکل دار باشه؟ و اگه ازمایش ژنتیک مشکل دار بود برا بارداری دوم چیکار کنیم بچه سالم باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در کسی که سابقه مشکل کروموزومی در بارداری های قبلی دارد احتمال عود بیش از افراد عادی است و باید در باداری های بعدی سل فری انجام دهد و اگر باز هم اختلال کروموزومی جنین پیش امد در حاملگی بعدی باید حاملگی از ظریق IVF , PGD  باشد .