سلام وقت تون بخیر خانم ۲۴ ساله هستم در مدت ۲۰ ماه دوبار سزارین داشتم دوماه پیش چنان کمرم گرفت که تا ۱۵ روز نمی تونستم راه برم بعد از ام ار ای مشخص شد بیرون زدگی مهره سوم از پایین ستون فقرات سه تا مهره بیرون زده که دکتر گفت توی این سن نادره وچون به بچه شیر میدم داروی خاصی تجویز نکردن فقط ویتامین ب۱ با گذشت دو ماه با دوتا بچه کوچیک که هردو زیر سه سال سن دارن و کسی رو هم ندارم که کمکم کنه هر روز بدتر میشم نشست و برخاست خیلی واسم سخته حتی تو راه رفتن هم درد دارم به دوتا پام می کشه با شرایطی که دارم فیزیوتراپی نمیتونم برم آخه شوهرم از ۶ صبح تا ۸ شب سر کاره و من گرفتار خونه و بچه بهم بگین چکار کنم متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
با توجه به اینکه شدت بیرون زدگی دیسک در روند درمان و مشاوره موثر است لذا mri خود را از طریق ایمیل برای بنده ارسال کنید تا بتوانیم راهنمایی بهتری انجام دهیم.
drgolshani.arsalan@gmail.com
در صورتی که ایمیل برایتان امکان پذیر نبود از طریق  نی نی سایت، اینستاگرام  و سایت بنده نیز امکان ارسال وجود دارد.
تندرست باشید