اسهال نوزاد 6 ماهه

سلام پسرم 6 ماه و 21 روزشه از وقتی شیرشو از آپتامیل 1 به 2 تغییر دادم اسهال شده همزمان غذای کمکی غنچه و فرنی هم بهش دادم بعد که اسهال شد فکر کردم که از فرنی هست بخاطر همون غذای کمکی رو ندادم وقتی موز میخوره خوب میشه اما دوباره بازم شروع میشه.؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، از غذاهای آماده استفاده نکنید و درصورت مصرف شیر گاو با فرنی، شیرگاو حذف شود . امکان دارد آلرژی غذایی در کودک شما باعث اسهال شده باشد. در صورت عدم بهبودی به متخصص کودکان مراجعه کنید.