خواستگاری کردن پسری از من

سلام. من ۲۶سالمه پسره ۳۰سال این ازدواج دومم هست ایشونم قبلا نامزد داشتن من ۱۵ فروردین با مردی آشنا شدم یکی از مشتری هام بود من مغازه کافی نت دارم  اوایل گفت خانوادم منتظرن من زن بگیرم گفتم اگر قصدت خیره بیا خواستگاری من اهل دوستی نیستم بعد که کرونا پیش اومد عقب افتاد پنجم فروردین فهمیدم خانوادش دلشون میخواد عروس آخری از آشنا باشه گفتم چرا پنهون کردی گفت نمیخواستم از دستت بدم بعد چند بار بهم گفت فردا میزنگیم میاییم خونتون اما به هرحال یکی از خانوادشون مشکل داشت و میگفتن از آشنا بگیریم من چند بار بهم زدم ولی پسره منو با التماساش برگردوند همش میگفت فرصت بهم بده  الکی اومد گفت تصادف کردم که وقت بیشتری بگیره  خودش بهم گفت که الکی گفته میخواد از دستم نده اعتمادم از دست دادم بهش گفتم تا اول اردیبهشت وقت داری خانوادت راضی کنی میگه پدرم راضیه فقط میخواد تحقیق کنه گفتم یک ماه پونزه روز باید تحقیقش میکرد من دیگه نمیتونم میگه به پام نمیمونی گفتم نه رابطه مخفیانه به درد نمیخوره بعد کلی التماس آخرش دید جدیم

دیشب پیام داد برام آرزو موفقیت کرد و گفت خودت منو نخواستی و خداحافظی به نظرتون کار من اشتباه بود ؟!! من اصلا مخفیانه بدم میاد تاحالا خانواده ها همدیگر ندیدن یک ماه دیگه ام باید همین کاراش تحمل میکردم

همش احساس میکنم نکنه اشتباه کردم لگد به بختم زدم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 شغل ازاد وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم محترم
خیلی احتمال کمی دارد که با یک ماه آشنایی ، کسی تصمیم به ازدواج بگیرد و اگر هم بگیرد بایستی قدری راجع به دوراندیشی این فرد تردید کرد اما در عین این که زود تصمیم به ازدواج گرفتن منطقی نیست، نباید زودهنگام  به طرف مقابل هم قول ازدواج داد.این حرف بدین معنی است که ایرادی ندارد که کسی یک‌ماهه برای ازدواج تصمیم نگیرد ولی ایراد دارد که زمانی که هنوز شما را نمی شناسد، یا تصمیش را نگرفته یا شرایطش را ندارد، به شما قول ازدواج دهد.
در هر صورت ایشان تا الان دیگر، متوجه شده که شما قصد دوستی ندارید. یا از این ترفند استفاده کرده که شما به سمتش کشیده شوید یا این که قصدش فقط دوستی است ، یا این که دوستی برایش مقدمه ی  ازدواج  است که حتما باید اتفاق بیفتد. از هر سه ی این موارد این نتیجه گیری می شود که ایشان حداقل الان قصد ازدواج ندارد. چون اگر چنین قصدی داشته باشد و با شرایط و شروط شما هم اوکی باشد، حتی اگر شما نپذیرید که ادامه دهید، ایشان می تواند طبق خواست خودش بعداً برای خواستگاری اقدام کند و نیازی به خداحافظی نیست. نگران نباشید ایشان اگر شرایطش را داشته باشد و مصر به ازدواج با شما باشد بر می گردد.